Webshop extensies

  • Webshop extensies

Dymago ontwikkelt verschillende extensies voor OpenCart webshop software. Extensies zijn toevoegingen zoals bijvoorbeeld modules, betaalmethoden, themes, Nederlandse taal en andere uitbreidingen.

Zelf doen

Deze extensies zijn te downloaden via de website opencartstore.nl of via de marktplaats van OpenCart. Hou er rekening mee dat je wel enige kennis nodig hebt van de OpenCart software. Deze extra toevoegingen zijn eigenlijk bedoeld voor webmasters en ontwikkelaars. Extensies niet zomaar via de backend installeren (ook al staat er bij de beschrijving dat dit eenvoudig is), eerst controleren eventuele aanpassingen maken en dan pas installeren.

Toevoegingen die door Dymago zijn ontwikkeld zijn altijd voorzien van twee talen, Engels en Nederlands. Over het algemeen worden OpenCart extensies alleen gemaakt met Engelse taalbestanden, of ze bevatten taalbestanden die je niet nodig hebt. Als de Nederlandse taalbestanden ontbreken moet je deze bestanden dus zelf maken en toevoegen. De .zip bestanden die je download moet je eerst uitpakken, controleren, taal toevoegen/verwijderen, inpakken, uploaden, installeren, caches verversen en checken op foutmeldingen en kijken of je webshop nog naar behoren werkt.

Overleggen

Niet alle uitbreidingen zijn verbeteringen. Daarom is het belangrijk eerst te overleggen met een deskundige webmaster of ontwikkelaar die je kan vertellen op basis van je wensen wat echt noodzakelijk is. En het beste is het installeren van extra toevoegingen over te laten aan een expert.

Je kan altijd even bellen met Yvonne (webmaster/ ontwikkelaar) +31 (0)75 - 614 48 03 of een bericht sturen via het contactformulier.