Webshop en website software

Webshop CMS

Wij maken gebruik van open source software voor het ontwikkelen van webshops en websites. De webshop kun je via de backend online beheren met dit CMS (Content Management System).

Webshop/ website software

Bij CMS software worden er vaak termen gebruikt als backend en frontend. De backend is eigenlijk het kantoor waar de administratie wordt bijgehouden. De frontend kun je zien als de winkeletalage of showroom met de startpagina als voordeur.

Dymago is een geregistreerd partner van OpenCart en specialist in het ontwikkelen van webwinkels met deze software.

Wanneer je naast je webshop ook nog een aparte website wilt kun je gebruik maken van Jarda. Deze website cms is ontwikkeld en gebaseerd op het OpenCart framework.

Multistore

OpenCart webshops worden geleverd met een standaard winkel design of een op maat gemaakt ontwerp. De software kan zodanig worden ingericht dat er meerdere shops te beheren zijn vanuit één backend, d.m.v. het multistore systeem. En een eigen look & feel per winkel.

Multisite

Jarda websites worden geleverd met een standaard website design of een maatwerk ontwerp. Ook deze software is geschikt om meerdere websites te beheren vanuit één backend, d.m.v. het multisite systeem.

Startende ondernemers

Voor starters bieden wij de zogenaamde groeishop. Je kunt dan voor een relatief laag bedrag starten met een standaard webshop en deze naar behoefte laten uitbreiden zodra het budget dit toelaat.

Voor specifieke vragen kun je gerust vrijblijvend contact met ons opnemen via het formulier of even bellen naar +31 (0)75 614 48 03.